tirsdag den 3. marts 2015

Godt nyt over hele linjen..


Fik kemo som planlagt i går, og det gik rigtig godt. Dosis var nedsat, hvilken betød at jeg ikke behøver at få indsprøjtning af Neulesta, (stimulerer rygmarven til at producere hvide blodplader, og ifølge sygeplejersken nok det der har givet de stærke smerter). 

Da jeg præsenterede problemet vedr. 25 gange stråler og en rejse til Færøerne, var hun meget hjælpsom og fik fixet det hele, først godkendelse hos lægen for, at jeg kan gå i gang med strålebehandlingen allerede fredag, og siden at booke tiden til første gang, og få dét forløb godt i gang. Det betyder at jeg så får 31 gange stråler, men det mener de er fint også. 

En anden god nyhed som jeg helt har glemt at dele er, at jeg jo har fået svar på gentesten i forbindelse med min kræftform. Den var IKKE genetisk. SÅÅÅÅ godt at vide. 

Og til sidst er mit hår på hovedet så småt ved at vokse ud. Meget lidt og meget dunet, men det begynder at kunne ses.. jubbii.. 

1 kommentar:

 1. Hey Halla
  So deiligt at lesa, at tað nú gongur rætta vegin hóast vegurin sikkurt enn verður knortlutur, í øllum førum til tíðir.
  Takk fyri viðmerking á blogginum hjá mær, og ja, eg var í sunnudagsskúla tann dagin :) eg ivaðist í, um tað var tú, men eg tordi einki at siga, hehe :)
  So fitt at jenny helt hon fór at fylla fimm tí hon skuldi halda føðingardag aftur :)
  Alt tað besta, vh Ása

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...