fredag den 14. december 2012

Puder.. igen. Og om julegaver.

Der bliver faktisk produceret en masse for tiden, men det er julegaver, og jeg vil jo ikke risikere at afsløre det hele før jul, så ingen billeder før senere.. 
Dem her tør jeg dog godt vise, for jeg er ret sikker på at modtageren ikke læser med. (Moren gør måske, men tror nok hun kan holde på en hemmelighed). 

Kriteriet (mit eget) var "ikke for tøset", og da der jo mest er retro og tøsefarvet stof i mine gemmer, var det her mit bedste bud. Genbrug af et par bukseben, kombineret med Ikea stof. 
Jeg ville have piftet dem lidt op med kontrastfarvet pipingbånd, men da jeg faktisk ikke har vovet mig udi det endnu, ville jeg ikke risikere at ende med et ufærdigt projekt, og mangle en julegave. Så det må jeg lige øve mig lidt på en anden god gang.. (men det ville være SÅ fint med f.eks. orange eller grøn piping?) 
Som altid dårlige billeder, for der er intet dagslys når jeg er i sving, og hvis jeg ikke tager billeder med det samme, glemmer jeg det.. (som jeg lige har gjort med den sødeste julegave som jeg HAR pakket ind, ØV)

God weekend derude, eller måske god julefrokost, for det er vel det, alle er til i aften, inklusive Manden min. 

1 kommentar:

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...