søndag den 20. maj 2012

Skoskab eller noget..

Vi var - igen - en tur i Ikea i lørdags, og havde lidt en aha-oplevelse. Det kan faktisk være helt hyggeligt og ikke-stressende hvis man bare undgår masserne! Der var åbent til kl 20, og vi ankom måske 17.30, og havde det næsten for os selv. Eller.. kun næsten, ik? 

Hovedårsagen var dels et bord til altanen, og dels en skuffe som skal repareres i den gamle lejlighed, inden vi får nye lejere. Jeg havde dog et par ting mere på listen, og er meget glad for denne idé.

 Det er de der bøjler til køkkenting på kroge.. 


Det rigtig smarte som jeg havde tænkt var, at man sætter hælen på stangen, og så hænger skoen selv. Tja, det funker så kun hvis man har lissom 9-inch heels, hvilket jeg aldrig vil hverken mestre eller have selvopofrelse nok til. Men det blev også ok sådan med at stikke skoen ned imellem. 

Nu er sommersandalerne klar og det passede da fint med vejret!

Altanbordet er iøvrigt også fint, og vi fik indviet det med aftensmad i blændende sol, det var nærmest for varmt! Billeder kommer engang senere.. 

1 kommentar:

  1. Har godt set den form for sko-opbevaring før - det er super smart.. Måske man skulle sælge idéen til manden herhjemme.. :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...