torsdag den 10. maj 2012

Bukser med indvendig lomme og tittekant

Fik syet et par bukser i går i Syskolen, og det var mit første forsøg med indvendige lommer OG tittekant. Og det var jo rigtig nemt!!? Hvorfor har jeg ikke gjort det før? 

Marcipangrisen fik dem på i vuggestue i dag, og hun var da ret fornøjet. De er størrelse 2 år, så lidt lange endnu, men alt andet passer rigtig godt.  Godt brugte og krøllede 7 timer senere.. 

Stakkels barn, har haft en lang uge tror jeg. I tirsdags faldt hun ned fra højstolen, hvor hun har fået en uvane med at rejse sig op.  I et splitsekund holdt jeg ikke fast i hende, og bang, bagover ned på gulvet, landede på ryggen, men HELDIGVIS ramte hovedet på skumlegetæppet. Øj hvor hun græd, sad i mine arme og hulkede indtil hun faldt i søvn. Kl 18.15!! Og sov hele natten. suk.. 

Hun har nu fuld mestret kunsten at gå, i hvert fald hjemme, og bedre og bedre i vuggestuen også. Jeg tror det påvirker hende. I dag var hun bare træt da hun kom hjem fra vuggestue, og meget pivet. Efter aftensmad var hun helt færdig, og blev lagt i seng 18.30.. en time før vanligt.. ingen tid til leg og hygge. Det gør mig ked af det, selv om vi har vores hyggestund om morgenen inden jeg afleverer, så er det ikke det samme, for da er min opmærksomhed jo ikke HELT kun hos hende. Jeg holder selvfølgelig øje med klokken, forbereder mig på min arbejdsdag og tænker på resten af dagen, mad, aktiviteter..  

Nej, kan mærke at humøret bare ikke er i top i aften. Mange årsager, underlig arbejdssituation lige for tiden, besvær med udlejning af vores lejlighed, ked af at jeg aldrig har energi til at komme videre med lejligheden og komme helt i mål med de forskellige projekter.. :( 

2 kommentarer:

 1. Hvor er hun dog kær i de bukser og hvor er de flotte!
  Suk, her har vi også en lille en der er lige ved at knække gå koden, er gået fra to lure til en, så putningen sker også her kl. 18.30, så er han også ved at brænde helt sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for det. Ja, det tærer på kræfterne. :( det samme med én lur nu, men hjemme i weekenderne må vi altså tage 2 lure, vi kan ikke få hende over den værste træthed om formiddagen og få spist frokost først. Så en hurtig lur inden frokost og en midt på eftermiddagen.. indtil videre. :)

   Slet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...