søndag den 17. februar 2013

Puder og pågående stueforvandling

Ny gul pude.. 


lynlåsdetaljer (uskarpt sorry)


en lille gul samling


Det hele startede med at jeg vi syntes at stuen trængte til et nyt look.. Vi havde haft den samme møbelopstilling siden ja, lidt efter at vi var flyttet ind, og jeg trives bedst med lidt forandring nu og da. Laaaange diskussioner om hvordan og hvorledes, for der var lamper at bore op i loftet og et vægmonteret fjernsyn, og ledninger som skulle trækkes og gemmes i LANGE kanaler..  

To gamle "før-billeder"


Først flyttede vi sofaen og tv'et.. lampen er ikke flyttet endnu, og skænken er bare foreløbigt stillet dér..

Så fik vi på nulkommaniks byttet gammel sofa ud med ny gammel sofa, med chaiselong, yeay. En stor drøm som gik i opfyldelse, især for Manden, men hvid? og læder? Det var ok for mig. Fandt den brugt dba til få penge, og solgte vores gamle samme sted så mellemudlægget var 2500,- det var overkommeligt! 


Så var sofabordet pludselig lidt stort i forhold til sofaen, og entotre så var det også solgt på dba og fint nyt bønnebord købt og et mini bestilt som lige skal laves. 

Lover at vise rigtige og fine skarpe billeder når det hele falder liiidt mere på plads, der er jo en 2-års fødselsdag lige om hjørnet.. suk.. allerede. 

Nå men det hele betød at der er indført en ny basisfarve i stuen, turkis eller mintgrøn eller hvad man kan kalde den. SÅ der må nye puder til, og stoffet er klippet og klart, og når jeg nu var i gang med det, blev der også klippet lidt i gult, og det var egentlig hele baggrunden for det første billede. 
Og de nye turkis puder? De ligger stadig som stoflapper på sybordet.. :/ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...