torsdag den 26. april 2012

Sommerstemning i form af nederdele

Jamen hej, jeg er her skam stadig. Har syet et par nederdele til Marcipangrisen. Fantastisk matchende outfit, men der var ikke rigtig tid til mere styling, og hun forsvandt konstant ud af billedet - der er gang i hende! 


Jeg kunne slet ikke modstå det fine mariehønestof da jeg fandt det hos Malika Rosa. Ribben om maven er lidt stram, så enten må jeg lave en ny eller må hun tabe sig. Haha.. det bliver nok det første. 


Denne er i det falske liberty - sorry jer som boykotter det men jeg havde en rest fra opslagstavleprojektet! Det er en fuldsol nederdel, og måske lige voldsom nok når hun har den på, men den er lidt større, så hun kan vokse lidt mere, før hun behøver ha den på. :) 


Kommer der ikke snart lidt forår/sommer så vi kan gå med nederdele og bare tæer?? Please??

4 kommentarer:

 1. Uh, jeg ser også frem til et par solstråler, så de blege ben kan få noget farve. Det er noget rigtig fint stof du har lavet nederdele af.

  Håber du vælger at lave ribben om på den første i stedet for at sætte din datter på kur.. ;) hehe..

  SvarSlet
  Svar
  1. og det blev jo straks bedre vejr i dag? Ja vi trænger virkelig til det nu, ik?

   tak for det, og nej, hun kommer ikke på kur, jeg må igang med opsprætteren! :D

   Slet
 2. Det der falske libety er altså pænt, og jeg vil gerne indrømme at hvis bare jeg fik tid til det, ville jeg fluks løbe i min lokale stofbutk og købe noget af det. Ser intet forkert i replika :-)

  Skønne nederdele - får virkelig lyst til at sy når jeg ser dine billeder :-)

  KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er super skønt, og jeg er også glad for de projekter jeg har fået ud af det! har også købt en anden variant, mere rosa-farvet, ved ikke helt til hvad endnu. (Men der ER altså en kvalitetsforskel, det ægte er bare blødere). :)

   Slet

Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar, tak for det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...